Majbååål!

Antar att ni som jag har hört en hel del om svininfluensan nu. Jag hade faktiskt inte brytt mig så mycket om det inte var för att vi nyligen bokat alla konsertbiljetter till Dir en grey. Jag ska åka och se Dir en grey i Polen, Berlin och Göteborg. Därför är jag orolig att de ska stänga gränserna och ställa in konserterna jag ska gå på. Det vore verkligen... Nej alltså, vet inte vad jag gjort. Har väntat i två år på att se de nu. Påtal om musik har jag återfått min kärlek för bandet HEADPHONES PRESIDENT! Det känns grymt, minns fortfarande hur mycket jag älskade deras låt "Inside".

Jag ska sova över hos Rosa ikväll! Vi ska gå och se på majbålet som är i stan och där kommer vi kanske möta upp med Dzenana och hennes koreanska kompisar. Det blir nog väldans roligt, det är jag helt säker på! I morgon är det dessutom DBSK-kväll hemma hos Mandy, med en projektor.

Innan jag går och fixar måste jag bara säga att BARN ÄR DET SÖTASTE SOM FINNS!

Musiktest



Senaste:

Låten du hörde? Dir en grey - audience KILLER LOOP
Konserten du var på? Dir en grey i Köpenhamn 8 Augusti 2007
Musikvideo du såg? Younhas "1,2,3"
Nya artist du hittade? Teairra Mari


Skönaste:

Gitarrsolot? Kaorus gitarrsolo i Dir en greys låt "Zakuro"
Basslingan? Antingen Dir en greys "GARDEN" eller "Red...[em]"
Trumsolot? Dir en greys  "Macabre"


Bästa:

Bandet? Dir en grey
Låten? Ofta det går.
Konserten? Dir en grey i Berlin 27 Maj 2006
Albumet? VULGAR, Macabre, Kisou, UROBOROS - alla av Dir en grey
Svenska artisten? Hoffmaesto eller Maia Hirasawa

Duktigaste:

Sångerskan? Anza i HEADPHONES PRESIDENT
Sångaren? Kyo i Dir en grey
Gitarristen? Kaoru eller Die i Dir en grey
Basisten? Toshiya i Dir en grey
Trummisen? Shinya i Dir en grey


Vad lyssnar du på när du...:
Är glad? Dir en grey, Arashi, TVXQ, BIG BANG.
Är ledsen? Dir en grey, TVXQ
Är förbannad? Dir en grey - Agitated screams of maggots, CLEVER SLEAZOID, etc.
Städar? 2pm, 1TYM
Inte kan sova? Dir en grey ballader, TVXQ ballader
Promenerar? 1TYM, BIG BANG (brukar dansa medan jag går tihi :>)...eh
Väntar? Dir en grey, TVXQ, 1TYM, Arashi


Nämn tre artister som folk inte skulle tro att du lyssnar på om de såg dig:

1. TVXQ
2. Arashi
3. Ayumi Hamasaki


Nämn tre artister som du lyssnar på som du inte tror att så många känner till:
1.
  HEADPHONES PRESIDENT
2.  Bijelo dugme (antagligen inte om man inte är från balkan typ haha)
3.  Incubus


En trevlig helg! (...låter helt medelålders, haha)

Igår sov Dzenana och Rosa över här! Vi spådde på varandra och jag fick flera läskiga resultat. Dessutom bakade vi chokladmuffins som blev lite brända, men ändå goda. Egentligen skulle vi kollat på en koreansk film som hette "Almost Love" men det slutade istället med att vi pratade om det förflutna... ända tills vi höll på att somna. På morgonen gjorde vi smoothie! Jag orkade inte tina bären så den var väldigt kall och lite sorbé-aktig. Vi kom på att vi nästan inte tittade något på DBSK så vi satt och tittade på tiden då Jaejoong hade vitt hår, haha nostalgi! ♥

Jag spelade även basket med Mandy igår. Det var verkligen så himla fail, haha. Vi var helt sjukt peppa dagen innan och tänkte "yeah, wow! Nu jävlar ska vi spela basket". Så kommer vi där till planen dagen efter och det är helt sjukt varmt, vi har solen i ögonen och vi missar hela tiden. Inte nog med det ligger planen på campus vid universitetet så vi är helt omringade av studenter som får njuta av vårat fail. Haha, det sög lite. Men roligt hade vi!

Jag fixade flera grejer idag faktiskt - mammas flygbiljett, mormors tangentbord och min biljett till ICHICON! Ichicon är ett konvent som kommer hållas i Växjö mellan 9-10 maj. Flera av mina vänner brukar gå på konvent men jag har faktiskt aldrig varit på ett så det kommer bli väldigt intressant. Om ni vill ha mer info om det kan ni gå in på ichicon.se! :D~



I morgon ska jag ta fram alla mina gamla mangor som jag ska ställa ut på Ichicon. Jag måste räkna hur många de är och hur mycket jag ska sälja de för och sedan skicka in en lista på de. Gud, vill verkligen sälja alla. Fast på ett sätt kommer det kännas lite sorgligt. Jag är verkligen sjukt dålig på att ge bort/sälja saker. Saker för mig betyder även minnen så när jag ser en sak minnas jag alltid hur jag kände när jag köpte/fick den etc. :)


Teairra Mari



Jag sitter och youtube:ar runt lite och så hittar jag plötsligt en video där det är tre tjejer som uppträder Destiny's Childs låt "Lose your breath". En av brudarna är Rihanna och de två andra har jag aldrig tidigare sett. En av de två andra okända brudarna är Teairra Mari. Jag föll för hennes röst! Bruden är hur grym som helst och hon kan verkligen dansa. En sak är i alla fall säker, jag hade verkligen hatat hennes musik för ett år sedan. Grejen med hennes musik är att den verkligen är dansvänlig! Grymt gay uttryck men den är verkligen det. Viss hip hop/r&b är bara helt sjukt pajj. Man kan inte dansa till det för... det ser så felt ut? Inga steg passar liksom. Ingen skulle antagligen hålla med mig men jag tycker verkligen det. Jag skulle definitivt vilja dansen till en av hennes låtar som heter "Build for this"!

Nåväl, Teairra Mari blev "sparkad" från Roc-A-Fella som ägs av Jay-Z och som även var hennes förra skivbolag. Som tur är hon på Warner Bros. nu och jag lyssande på hennes senaste låt nyligen och jag måste säga att jag diggar det! Den här bruden påminner mig något så hårt om Koreas May Doni. En tjej som har mycket talang men haft grym otur med skivbolagen. Teairra och Rihanna var på samma skivbolag och titta hur det gått för Rihanna? Ptja, det enda man kan göra nu är väl att hålla tummarna för Teairra Mari och hoppas på att hon får fler chanser i framtiden att visa sin talang! :)

...och just det! Något annat som jag tyckte var mycket intressant med denna bruden som nästan fick mig att se upp till henne direkt var hur hon hanterade intervjuer och hur hon pratar med sina fans via sin vlog. Det är bara så sjukt... naturligt? Jag har faktiskt aldrig sett en människa vara så naturlig och personlig varje gång hon gör intervjuer eller pratar med sina fans. Fast det kanske bara är jag som är bäng eller något men den här tjejen ser jag verkligen upp till när det gäller att vara så reserverad och naturlig i sådana sammanhang! (inte för att jag är poppis eller nåt men ni fattar, haha).

Jag ska tipsa om  en annan grym tjej i morgon som är på JYP och dansar helt SJUKT bra, så håll lite utkik om ni är intresserade! :D~

STRESSSSS

Nu har jag två prov inom mock examsen avklarade. Det känns ganska skönt men dagens prov som var svenska gick käpprätt åt helvete. Mandy verkade känna det samma när hon kom fram till mig och sa "Ska vi dränka våra sorger i helgen?". Nåja, än ska man inte sörja de värsta proven kommer nu framöver, speciellt matten...

Alltså när man sitter där i provsalen blir man så sjukt sugen på att bara ge upp och gå därifrån för det känns som att alla andra ändå bara kommer skriva något mycket bättre. Jag brukar inte jämföra mig med andra men under just provtillfällen på IB kommer den känslan. Låt oss hoppas att jag inte slutar som Fisks bror Per som satt på sitt matteprov och glodde på Sofi (en lärare) och log Joker-leendet medan han nickade. Absuuurt! Fast Per är en trevlig människa, japp (känner hur jag börjar bli galnare...)

Nu när det närmar sig slutet av dansen och av skolan blir jag smått nervös. Varför? Jag ska framföra fem danser och kunna alla fem koreografier, probelemet är bara att jag inte kan någon av koreografierna och vi är inte ens helt klara!

För att inte tala om skolan. Nu måste jag göra en fin lista på vad som måste göras innan sommarlovet.
- Internal assesment first draft (historia) -> 29 Maj
- Internal assessment final -> 8 Juni, tror jag..
- Extended Essay first draft -> 29 maj
- Dansuppvisningen -> 30 maj
- Uppkörningen
- Teoriprov för körkort
- IOC (svenska)
- Gå ner 5kg till den 10 juni
- Fixa allt till Dir en grey

Wow, känner för tillfället bara för att ta en sömntablett...



ps. en ganska ny bild på mig & ganska trist men jag har inget annat att lägga upp för tillfället, håll ut!

Berlin planer

Underbar dag ♥
Solen har värmt hela Växjö! Jag försökte dock sola under dagen men eftersom jag bor så nära sjön så blåste de något så ofantligt. Det slutade med att jag försökte stå ut med kylan medan jag fick lite färg.

På eftermiddagen cyklade jag in till stan för att gå på tivoli med Mandy, Dzenana, Kiki, Mari och Linda. Det var så länge sedan jag träffade både Mari och Linda, mer än ett halvår sedan och ändå bor de bara i Värnamo som bara ligger fyrtio minuter från Växjö. Vi åkte två karuseller och en av de var riktigt riiiiktigt läskig, den gick skyhögt upp i luften och snurrade som tusan! Jag älskar riktigt riktigt läskiga karuseller och jag försökta övertala Mari att åka den med mig vilket hon tillslut gick med på. Och se... Vi överlevde! :)

Jag blev väldigt sugen på skräpmat så det slutade med att jag åt falafel i pitabröd. En liten osis var att jag råkade beställa stark sås... Vilket resulterade i att mina ögon blev helt blodsprängda och jag kunde knappt andas! Snacka om att inte tåla stark mat, jag måste verkligen vänja mig. Hur ska jag annars klara mig i Korea någon vacker dag?

Mot kvällen svängde jag till mormor då hon kommit hem från Schweiz. Hon hade med sig tonvis med choklad och jag proppade mig både mätt och full. Det är inte så bra att jag fortfarande mår illa efter all chokladen jag åt. Jag tog med mig lite till Kerstin och sedan satt hon och jag och pratade om Berlin. Hon har nämligen varit i Berlin nyligen och hon hade jättemycket tips om vart jag borde gå, hur jag ska åka dit och var jag ska bo. Snäll som hon är delade hon med sig av detta! ♥
Ända sen jag kommit hem från henne har jag planerat Berlinresan och just nu ser det ut såhär:

Buss till Berlin & tillbaka 800:-
Boende 244:-
Tåg (Malmö - Göteborg) & (Göteborg - Växjö) 400:-
Dir en grey biljetten 400 max?

Jag planerar ju att hinna med Metaltown också, dessvärre tror jag bara jag hinner den 27:e. Men det är ju ändå då mina favoritband spelar så jag ser det inte som någon större förlust att jag missar hela den 26:e.
Nu gäller det bara att hita någon som verkligen vill/kan åka med mig för annars kommer mormor gå i taket och mamma inte låta mig åka. Om någon vill följa med är det bara att höra av sig! ♥

Nu tänker jag se A KNOT OF för första gången. Jag har dragit mig ur så många gånger men nu känner jag verkligen att det är dags. Jag hatar att kolla på konserter när jag inte är "in the mood". Tror dock jag kommer dö ganska hårt nu.

Godnatt på er & sov gott! ♥


Meningslöst inlägg

Vilken fredag. INGENTING har hänt! Visserligen var Ida och Kalle här för ett bra tag sedan och bakade bärmuffins åt mig. Vi lagade mat tillsammans och pratar lite.

Jag förstår inte varför jag sitter här ända in på morgontimmarna och refreshar varje hemsida konstant. Det kanske är något slags rop på hjälp eller något. Vet inte riktigt för att vara ärlig, men jag vet att det känns grymt desperat att sitta och vänta på att det ska komma ett väldigt obetydligt meddelande från någon random person klockan 04:00. Då har man nog faktiskt tappat självbehärskningen eller vad man ska kalla det. Jag borde verkligen ta tag i mitt liv.

Det finns så sjukt mycket att göra nu innan skolan slutar, det är alltid så. Men denna gången är det verkligen, ohanterbart. Jag måste lista upp allt här i morgon, försöker intala mig att det blir mindre stressigt då.

Wuhå. Nu bör jag sova.
Godnatt.


Dubbeltrubbel(!)

Nu är det såhär att mitt kära favoritband Dir en grey bestämt sig för att inte ha ett eget live i Sverige. Just där uppstår problemen! Jag har kollat flyg till diverse städer och kommit fram till att Berlin blir det billigaste och det jag helst vill åka till. Sedan har vi ju Metaltown också. Men jag hade så mycket hellre velat åka till Berlin och se de, det var trotsallt där jag såg de första gången. Jag tänkte åka på båda först, men det går verkligen inte. Nina följ med mig till Berlin, snälla? Jag får se vad det blir i slutet. Usch, så jobbigt. Berlin kostar typ lika mycket som hela Metaltown.

Nu när jag är på såhär sunket humör så tänkte jag lägga upp en sak som fick mig och som kommer få er också att skratta. Nämligen MIG, dansande! Detta är ett klipp från streetdancen som är på måndagarna. Jag är längst till vänster... Enjoy, eller nåt.


Kitto daijoubu!

Äntligen var jag på Louis Warnings workshop! Killen var hur grym som helst. Något som var lite jobbigt var dock att han skapade väldigt avancerade danssteg vilket gjorde att det var svårt att hänga med. Men tillslut fick man nästan till det! 
 

Resten av dagen bestod mest av att laga mat, fylla mp3n med lite ny musik, städa runt och plugga biologi. Ganska duktig känner jag mig faktiskt, jag är sån slacker här hemma. Hjälper nästan aldrig till. Men nu ska jag minnsan bättra mig, mitt nästa mål är att lära mig tvätta. Det kan la inte vara så svart, eller...

En grej som jag stört mig på ganska mycket på sistone är att det verkat som att mitt hår inte växt det minsta sedan förra året och mitt hår växer ändå hyfsat fort. Men sedan tog jag bild på det bakifrån och då ångrade jag mig faktiskt genast. Det har blivit längre och jag är så glad att jag var tvungen att lägga upp bilden, haha! ♥ Detta är typ det längsta längden på håret jag nånsin haft.



Nu är det såhär att jag ännu en gång ska whina om hur mycket jag saknar min bästa vän Nina. Ibland undrar jag om det inte är meningen att man ska vara ifrån varandra för att inse hur mycket man faktiskt tycker om en person och även om jag inte kännt dig alls länge så är du en av de mest intressanta och roliga personer jag träffat. Och sedan är du ganska lik mig (i sättet osv) Nina, JAG SAKNAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET KOM HEM SNART DÅ! ♥

En sista grej! Den japanska popgruppen Arashi förgyller mina dagar något så enormt nuförtiden. De är verkligen så tönt-söta att man inte kan låta bli att le och deras låtar "Happiness", "Kitto daijoubu", "Move your body" etc. har piggat upp mig x antal gånger! De gör en verkligen glad. För er som inte hört hänvisar jag till youtube-klippet nedanför:


I morgon börjar skolan och det känns inte så illa ändå. Det är ju bara två månader kvar till sommarlovet! Håll ut mina vänner, vi kan klara det - kitto daijoubu!

Ovanlig date



Jag bara älskar bilden.
(Tagen 1995 av Steven Miesel)

Filmtips & söndagsupdate

Jag är så stört sugen på asiatisk mat just nu. Ughhhh. Tror faktiskt jag ska ta en sväng till Koh Thai i morgon och gotta mig rejält efter Louis Warnings workshop som äntligen är i morgon. Alltså, egentligen borde jag hålla tillbaka med pengarna. Jag har köpt godis varje dag sen påskfirandet började och min tandställning lider nog ganska mycket. Fan! Nu blev jag sugen på godis också. *ler tjockis*

Jag såg ju då Slumdog millionaire med Vivi och David i fredags. Trots att jag hade väldigt höga förväntningar måste jag säga att den nådde upp till alla och lite till. Filmen är seriöst en av mina topp fem nu. Men ni borde inte ha för höga förhoppningar, för alla lär ju inte tycka den är bra! Men ni bör i vilket fall se den. Påtal om film såg jag Revolutionary Road nu också. Helt sjukt vilken deppig film... Jag tänker aldrig mer se den, även om skådespeleriet var magnifikt.

Ida och jag pluggade igår och tittade på filmen Little Miss Sunshine. Den var helt underbar! Jag tyckte verkligen om den och jag skrattade seriöst röven av mig. Den måste ni absolut se om ni inte sett den. Gud, känns verkligen som att jag tipsar er om filmer de flesta ändå redan sett. Just det, Ida och jag gjorde en lista på allt man ska göra i sommar också (vi inkluderade faktiskt ingen Extended Essay osv). Jag funderar på att posta listan här i morgon eller så, är det oki? :)

Sitter här och njuter av Dir en greys låt Inconveniet Ideal som är på UROBOROS. Längtar verkligen så äckligt mycket efter att få se de live, att få leva ännu en gång. De ska tydligen på coupling tour med Killswich Engage! Jag funderar om jag borde gå på en sådan eller om Metaltown är värdare. Eller båda? Fan, jag har verkligen inte råd ju. Ska helt enkelt avvakta med datumen och så som kommer nästa fredag. Jag hoppas verkligen Kyo mår bättre och att det inte blir allvarligare än det redan är.

Nu ska jag gå och borsta tänderna, ta på mig pyjamas och titta klart på Gokusen final - äntligen! ♥

Rött lääääppschtift!



Snart blir det till att använda rött läppstift igen!
Förlåt har varit skitdålig på att uppa, ska kolla på Revolutionary Road med mamma nu. Uppar senare! :)


Slumdog millionaire



Ikväll gäller det! Har hört så mycket bra om denna filmen att mina förhoppningar är helt skyhöga. Får helt enkelt se vad jag tycker om den ikväll. Har ni sett den, vad tyckte ni?

...anmäla sig själv?!


Jag måste ha fattat detta helt fel. Menar de helt seriöst att man ska anmäla sig själv? Jag hoppas verkligen förstått fel. För isåfall är det nog det trögaste jag hört i hela mitt liv.

& hela grejen är ganska komisk om folk kommer kunna anmäla andra. Då blir vi ju inte alls diktatur fast på internet och Ipred-lagen är den store onde Stalin.

Kyo...

Denna dagen blev ganska trevlig tillslut. Jag lovade ju att ladda upp bilder, så här har ni några (skitroliga va!). Jag och mormor färgade äggen på bosniskt vis och det blev t.o.m bättre än tidigare år! Nästa år gör vi nog samma sak, plus att det inte är farligt för varken naturen eller människor! :)


Biologi är SKITkul.


Bosna-teknik, den du! ;)



MAD STALIN | www.bataar.com säger:

Alltså det var några dagar sen nu

En vecka tror jag

Som de hade en spelning

och helt plötsligt kunde inte Kyo ta någon ton rent

Han sjöng jättefalskt, och kunde bara sjunga några ord åt gången

Han hoppade över ALLT i GLASS SKIN och Ware, Yami to te...

Alltså sjöng inte ett ord

Han blev så frustrerad att han började skära sig i kinderna igen

Du vet som han gjorde förrförra året

och istället för att göra sina buddhist-chants

Så sjöng han bara jättesvagt på japanska "Please love me, even with this voice, please love me even with this voice"

Sen när det var encore så sjöng han inget dom 3 sista låtarna

och föll ihop i mitten av sista låten typ

Så fick Toshiya hjälpa honom upp

och Kyo ville inte ens titta mot publiken för det verkade som att han skämdes så mkt


---
Things that really brings you to tears. Detta inlägget hade kunnat bli så personligt, men jag lämnar det såhär. Kyo...



Torsdagporsdagpåsknågot!?

Alltså, är det idag man ger bort påskägg? Jag har verkligen ingen koll på högtider som ni kanske kan märka. Jag har däremot gjort i ordning en fint påskägg till min kompis Ida. Tydligen hade jag köpt för mycket godis vilket resulterade i att jag bokstavligen tryckte i allt och tejpade runt påskägget! Ganska komiskt.

Hur ska ni fira påsken förresten? Jag ska själv snart iväg till min mormor och färga påskägg! Men för tillfället ligger jag mest i sängen och lyssnar på MUCC (wohoo, nu blir Nina glad!). Vi ska ju trotsallt se både de och Dir en grey på Metaltown i sommar. Lika bra att lyssna in sig lite! :)

"With your dominant arm, you grab the reality
With you other arm, you uphold the morality
"
- något som inte stämmer på Bush kom jag att tänka på! /helt random.
En bit ur MUCCs låt "Libra".

Nej, vet ni vad. Nu ska jag nog gå & ikväll uppdaterar jag förhoppningsvis igen och då med lite bilder!


Bloglovin'

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/638445/lilychouchou?claim=87rr7fwwnvk">Följ min blogg med bloglovin</a>

^
l
Det där gick ju bra, hoppas det inte ska se ut så.

Dagens schema bestod av:
Tandläkare -> biblioteket -> Gokusen -> nu: plugga biologi -> Gokusen final eps & den där lilla extra episoden

Jag är officiellt sämst på matte.
*går och dör lite*

Mindre lyckad dag

Tidigt denna morgon (läs: 11.30) cyklade jag till stan för att gå på workshopen som jag trodde skulle vara på move it idag. Efter att ha ringt Natta och frågat om den är idag så säger hon att den är den 13 april (nästa måndag!). Jag typ "YES WOW.......!" och Natta typ "Är du utanför eller?" jag "Va! Nä, hehe! Skulle bara kolla läget *sitter precis utanför move its dörr och väntar ivrigt på att det ska börja*". Kände att lite stolthet måste jag ju faktiskt ha kvar.

När jag ändå var i stan passade jag på att handla ett par solbrillor och de efterlängtade bamboo hoopsen!


You & me baby, you and me denna sommaren! ♥


Sur_brud_vid_en_smutsig_spegel_91, bamboo hoopsen ♥


Mormor köpte skorna till mig i lördags! ♥ (Förlåt till alla som hatar fötter osv)


Yakuza Moon



"Memoirs of a Gangster's Daughter. A powerful story of one woman's struggle to overcome disrimination and hardship, and a fascinating insight into the closed world of Japan's yakuza society."

Jag älskar memoarer & denna verkar både fascinerade och lovande.

Bilder, bilder, bilder

Mandy kunde inte sova över igår, men det hindrade oss inte från att ha kul igår. Vi tittade på Gokusen och gjorde klart en av dikterna. Jag har kommit fram till att jag måste se klart hela Gokusen på detta lovet. Vad säger ni om denna taktiken - jag pluggar under dagen och sedan som belöning tittar jag på en drama på kvällen? Jag tycker det låter toppen! För er som inte vet vad Gokusen handlar om så kan man kort säga att det handlar om en kvinna som ska ta hand om den stökigaste klassen i en japansk skola och vad hennes stökiga elever inte vet är att hon tillhör en yakuza-familj (yakuza - japanska maffian).



Nu när jag ändå är inne på Japan. Som de flesta som känner mig vet avskyr jag Johnny's entertainment. Däremot finns det en liten söt människa som jag nyligen funnit tycke för och han är en Johnny's Jr - Shoon Yamashita! Han är SÅ lik Jaejoong när han spärrar upp ögonen. Det är helt sjukt. Hmm. Förutom det ser han ganska fjantig ut, men på något vis ganska söt, haha. That's all. Vad bara tvungen att informera er om detta, antog att alla är sjukt intresserade...!



Hur gör man egentligen för att få folk att bli övertygade om något? Detta låter väldigt seriöst, vilket det antagligen inte är. Mitt och mormors nya mål är att övertala morfar om att han behöver en hund (han bor ensam). Jag måste se till att han skaffar en schäfer, han behöver verkligen en livskamrat (läs: hund). Det gick inte så bra med att övertala han idag dock "vafan ska jag med en hund till!". Påtal om idag, vädret var ju faktiskt inget att hurra för. Fast vi grillade på en engångsgrill trotsallt, första grillningen för denna säsongen! 

I morgon ska jag på workshop på move it - Louis Warning kommer. Han är tydligen är en jätteduktig dansare som gjort flera framgångsrika koreografier. Läste någonstans att han vunnit mästerskapen i street eller något, minns inte riktigt. Det som de flesta hittils verkar reagerat på är att han jobbat med Chris Brown, Justin Timberlake, Mariah Carey osv. Det låter i vilket fall lovande och jag ser fram emot det! Lovar att uppa om det i morgon. Funderar på att ta med kameran och fota något litet när den avancerade gruppen kör sedan efter den gruppen jag ska dansa i.

Och vet ni! Äntligen har jag överfört alla bilderna till datorn. Eller ja, femtio procent av bilderna kunde inte läggas upp. Vet inte varför? Asskumt & min kamera funkar tydligen inte ens på alla datorer som har Windows Vista. Blev skitskraj idag när jag läste det i manualen och höll på att blir helt galen. Men sedan funkade det trotsallt, undrar fortfarande varför inte alla bilderna kunde överföras... Nåja, här några av de som överfördes.


Anna och jag... finns bara ett ord som förklarar detta - chokladansiktsmask!


...and that is how I roll osv.


Lite för suddig bild, men det grönaktiga är en uniformdräkt jag köpte på
secondhand och klippte sönder inför Izzys partytema som var retro.


När Agnes var på besök och vi gjorde sushi, det blev sjukt gott faktiskt!


Behöver jag ens nämna att Agnes är en av de sötaste människor som finns?


Pluggdag med Julia, Ida och Love. De ser lite gladare ut än vad vi alla var...


Mandy fjantar sig med mitt gosedjur som jag vann på Liseberg

...det var nog allt för idag. Nu ska jag iväg och skriva rent lite historiapapper. Lite senare blir det antingen Gokusen eller Boys before flowers! I morgon börjar den riktiga pluggaveckan, usch. Wish me luck? ♥

Påsklov & snygga skor!

PÅSKLOV!
Egentligen borde jag inte vara så himla lycklig med tanke på hur jag tänkt spendera lovet - plugga till mock examsen. De ämnena jag verkligen borde fokusera mer på är matte, biologi och historia.

Det har varit helt underbart varmt de senaste dagarna och jag har till och med vågat mig på att gå i kortbyxor! ♥
Nåväl, innan japanskan i torsdags hade jag planerat att koka nudlar på Folkuniversitetet för jag orkade inte fixa mat dagen innan. Men när jag kommer ner i köket så sitter folk där och jag var feg (åh... svenska mentalitet du har drabbat mig så hårt!) och det slutade med att jag satt och åt okokta, hårda nudlar i sann Gu Jun Pyo-anda (referar till episod 18 eller 19? i Boys before flowers).

Anna och jag gick på bio igår! Vi såg Fast & furious 4. Ärligt talat har jag inte sett någon av de andra filmerna förutom Tokyo Drift och den var tydligen inte ens gjord av samma regissör. Anledningen till varför jag gick och såg den var för att TVXQs låt "Rising sun" skulle vara med i den. Jag fick höra den! ♥ (vet att jag är töntig ok? :'D). Visserligen var den bara med i 30 sekunder max, trots det fick jag ofantligt mycket gåshud. Dessutom var filmen bättre än jag förväntat mig. Jag som aldrig fattat folk som är besatta av bilar har äntligen förstått det där lite bättre. Just nu hade en cab suttit väldigt fint... och ett körkort.

När Anna och jag kom hem senare på kvällen tittade vi på en till film, en koreansk vid namn 2 faces of my girlfriend. Den var lite småskum som koreanska filmer brukar vara men även väldigt söt! Vi hade en väldigt fin ansiktsmask också - en av choklad! Tusen bilder blev tagna och jag ska lägga upp de så fort jag pallar. Jag tror jag blev ganska rädd för mig själv när jag såg de bilderna, haha.



Denna lördagen kommer bestå av en del städning innan min kära vän Mandy kommer. Vi ska sova över nu innan hon åker till Gävle och titta på dramor. Det tråkigaste är väl att vi ska plugga lite också, diktanalyser.. Tur att hon är bra på det för jag är helt värdelös! Innan hon kommer ska jag åka till stan med mormor och visa henne de snygga skorna jag funderar på att köpa. De är så stört snygga...



Wow, modebloggar-Ana har hittat fram igen! (oh...no). Det är så inte jag att börja dregla efter skor, men de här är helt magnifika! De vore så mys att ha i sommar.

Jag är helt säker på att denna kommer bli min sommarlåt, detta kommer du få dras med i sommar Nina!
(Se7en - One more time).



RSS 2.0