Jag blir glad av denna låten



Kra - Kuu

Denna låten har gjort mig glad så många gånger, ända sen jag var liten fjortis på högstadiet har jag börjat le åt denna låten. Jag har ingen aning om vad de sjunger, men den är underbar.

Resurrection of the systemkamera



Vinterkallt men ändå ljust väder, tack vare det blev denna bilden ganska ljus. Tog den för fem minuter sedan. Hört att utväxt och nada smink ska vara extremt hett som ni ser då (skämt åsido).

Pumpar med BIG BANG här hemma och försöker hitta peppen att plugga, nu blir det i vilket fall att städa rummet rejält!

Vancouver

Jag drömde om Vancouver i natt. Den staden jag brukade åka till varje sommar under högstadiet för att hälsa på min familj och för att se andra sidan världen lite. Jag drömde att jag åkte bil ensam på gatorna där mina kusiner bodde, det var fint väder och allt var precis som det ska vara där. Jag saknar det så det gör ont, det är något med den staden som bara inte går att beskriva. Det är liksom... frihet, helt enkelt.


Imperfekt

Igår blev jag inte glad av något, för igår var en sådan där dag som man alltid vill kunna prata om i imperfekt. Jag hatar sådana dagar. Då man verkligen inte kan göra något åt att känna sig som piss.

En lite rolig grej var i alla fall när min vän Crystal berättade om en kille som använt världens sämsta raggningsreplik på henne;
- Var bor du?
- I ditt hjärta.


Fattar inte att killar tror att sådant funkar.

Jag blir glad av KFASHION ♥

Jag lyssnar väldigt mycket på koreansk populärmusik och när man ser sina favoritartisters framträdanden ser man också mumsiga kläder! Men vardagsstilen i Korea är väldigt hipp (haha hipp, vilket ord). Älskar kfashion;


RSS 2.0