Yakuza Moon



"Memoirs of a Gangster's Daughter. A powerful story of one woman's struggle to overcome disrimination and hardship, and a fascinating insight into the closed world of Japan's yakuza society."

Jag älskar memoarer & denna verkar både fascinerade och lovande.

Kommentarer
Postat av: Nayu

Åh jag håller med, tycker också den verkar intressant. Du får väl läsa den och säga vad du tycker sen!



Svar: Ja men visst är det mysigt i soliga Göteborg. Trampbåt? Haha, var någonstans? I'd love to thought, skulle vara kul.



Jag kommer hem 19-20 juli, fast min bästis kommer troligen på besök en vecka sista veckan i juli så jag är upptagen till augusti. Än så länge är det dock osäkert om jag är ledig då eller om jag ska sommarjobba, dom har inte hört av sig så jag antar att det inte blir något. Isåfall får du MER ÄN GÄRNA komma och hälsa på i Götet då<3

2009-04-06 @ 11:42:44
URL: http://dontstealoursun.blogspot.com
Postat av: Nayu

Svar: Jag har sett den som är från 2008, blev intresserad av den för att jag kände igen några skådespelare bla Mukai Osamu som jag ville se mer av. Två av de större rollerna i denna drama är med i Mei-chan no shitsuji, så jag var sugen att se vad dom gjort mer.



Det är mycket möjligt att den äldre är bra också dock. Har inte sett den. Eller hört om den så jag vet inte så mycket. :*

2009-04-06 @ 14:42:33
URL: http://dontstealoursun.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0