Yeah yeah yeah

HELT SERIÖST, jag klarar verkligen inte av att skriva här förrän min layout blir fixad. Kalla mig ytlig och DET ÄR JAG, hahaha. I alla fall när det gäller mina egna saker. Nåja, lite kan jag väl uppdatera...

Denna veckan har varit ganska miserbel på grund av hela grejen angående Jay. Förutom det har det varit en ganska okej vecka - jag har skrivit klart två uppsatser och fixat ihop en megastor presentation med Mandy till måndag.

Lördagen är ju snart över men jag har ändå lite grejer jag ska ta itu med. För det första ska jag ut och jogga snart och ta en lång dusch & tvätta håret ♥ (ÄLSKAR DET!?). Förutom det kommer jag sitta i soffan och döda min rygg lite till medan jag käkar vindruvor och skrattar åt olika program 2PM varit med i.

Livet äger,
(när man förtrycker all pluggångest)


2PM - Again & Again comeback!


Kanske bästa comebacken någonsin? Det glöms i vilket fall inte lätt må jag säga.

Förlåt att jag varit så inaktiv, jag ska snart börja skriva igen. Tänkte börja skriva tidigare men det har uppkommit några problem och lite sådant så jag återkommer. Men jag lovar att inte svika er! :)

Till er läsare

Min blogg har 12 läsare som läser min blogg varje dag,
jag är tacksam för att jag har er ♥

Som ni kanske märkt har denna bloggen inte riktigt gått frammåt. Inläggen är ganska meningslösa och layouten är jättetråkig. Därför tänker jag göra om lite & fixa layouten bättre. Det kan hända att det är lite döda här nån dag eller några, men jag ska försöka fixa det snart!

:)

ps. vore kul att veta vilka 12 ni är! Kommentera gärna.

RSS 2.0