Bloggar jag följer

Eftersom jag gillar alla de bloggar jag följer så mycket så skulle jag gärna vilja tipsa er om dessa bloggar också! :)
(de ligger inte i någon speciell ordning)


http://kenzas.se, jag antar att de flesta av er känner till Kenza. Hon är en av de jag läser. Jag vet faktiskt egentligen inte varför, då jag inte har något som helst gemensamt med henne. Antar att det är kul att läsa att det gått bra för en tjej som är lika gammal som jag och som egentligen inte gjort något annat än... bloggat? :)


http://juicybox.blogg.se/, min kära vän Linda som bor i Värnamo. Bloggar om främst mode och sydostasiatisk musik. Hon är jättebra på att göra layouts också, det är hon som gjort min fina layout! :)


http://trippingsoul.blogspot.com, min vän Natalie måste såklart räknas in i listan. Tyvärr bloggar hon inte ofta, men när hon väl gör det blir det inlägg som inte liknar några andra - mycket bra språk och roliga/intressanta teman i de flesta fallen :)


http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.4551593, en söt tjej från Stockholm som har en riktigt rolig blogg. Hon bloggar mest om mode, Shanghai och hon flyttar faktiskt till Shanghai nu och jag är övertygad att det kommer bli ännu roligare att läsa hennes inlägg nu! :)


http://www.magnusbetner.com/dagboken/, Sveriges bästa komiker/pessimist, ingen mindre än Magnus Betnér! Man kan då aldrig få nog av han, varesig det är från en tv-rutan eller en datorskärm!


http://dontstealoursun.blogspot.com/, min andra vän Natalie som främst bloggar om sin vardag och även en hel del om japanska dramor :)


http://jaedze.blogg.se/, min otroligt snälla vän Dzenana som bloggar om lite allt möjligt - asiatiskt mode, tv-serier, asiatiska dramor, koreansk musik (främst DBSK/TVXQ) och sin egna vardag!


http://heygia.bubbleroom.se/, min vän från Stockholm vid namn Mathilda som bloggar väldigt mycket om sin vardag och... ja, det är väldigt random inlägg som oftast är väldigt söta. En tjej med mycket självdistans och sjuk humor, I like! :)


http://foki.blogg.se, också en numera välkänd blogg. Foki bloggar mycket om sin vardag, naglar, japanskt mode, tuffa prylar och hårprodukter! Riktigt kul blogg, faktiskt.


http://estailo.blogg.se/, en tjej med en störtskön blogg! Ptja, om man frågar henne själv skulle hon säga att hon bloggar om - Sneakers, sneakers, musik, sneakers, dans, sneakers, adidas, sneakers, sneakers, sneakers, musik och sneakers!

Det var alla bloggarna!
Hade det inte varit för kära bloglovin' hade jag antagligen dött, haha.

Kommentarer
Postat av: Sarah

men nej vad gullig du är! jag hade aldrig förväntat mig att vara på listan hehe :) jag gillar fokis blogg också, mest för hennes bilder och hennes galna naglar

2009-06-07 @ 17:13:34
URL: http://www.estailo.nu
Postat av: Linda

Oh vad söt du är som lagt upp en länk till min blogg! ♥ ♥ ♥ Jättesnällt av dig! Åh, jag borde göra ett likadant inlägg och länka till dig hihi! :D Jag brukar med kika in på Kenzas! Oh vad kul att Magnus Betnér har en blogg, det visste jag inte! Han är ju så härlig! :D

2009-06-07 @ 21:35:35
URL: http://juicybox.blogg.se/
Postat av: Nayu

Aw vad söt du är. Och nu märker jag att jag har ungefär likadan kommentar att göra som "Sarah".

Alltså att jag blev glad över att jag var med på listan och att jag också tycker om Foki's blogg, den är mysig.



Din blogg älskar jag, men det vet du ju redan. Och det har jag väl sagt många gånger redan också men jag älskar det sättet du skriver, får mig alltid intresserad.



Well! Have a good day<3

2009-06-07 @ 22:55:23
URL: http://dontstealoursun.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0