090110

Jag har kommit fram till att jag nog trotsallt är mycket av en accessoar-människa. En ny grej till min samling är min rosa klocka! Många har den nu i Sverige och den är svindyr jämfört med vad jag köpte den för. Den finns i många affärer för 200:- men jag köpte den för 60:- på ebay (frakt & allt).

Eftersom klockan är så lätt att ha och ta av och materialet är bra så funderar jag på att skaffa mig en samling och jag tror jag ska skaffa mig i färgerna - vit, grön, blå och kanske någon mer färg. Hur kul vore det inte att kunna matcha den till olika outfits?
Haha, min hand ser enorm ut...


Sådär kan man se ut om man haft lov och inte träffat en enda människa på väldigt... länge

Lördag~

Morsning korsning! (Gud vad töntigt det låter, haha)

Vad skönt det var att vakna förhållandevis tidigt idag 10:00, jag brukar alltid snooza i två timmar frammåt ungefär. Idag ska jag mestadels plugga inför min stora uppsats som jag tidigare nämnt men också hinna åka till morfar och gå ut och gå med någon kompis! Jag funderar också på att byta nagellack till skolstarten, något som är lite som en ny start. Rosa eller grön? Vilket vore bäst?

Det hade varit grymt mysigt att se Avatar nu när alla bloggar om den hela tiden, alla verkar ha sett den. Borde man se den?


Too much mysighet, too little plugg


För mycket mysigheter och för lite plugg. Jag körde hem Gabrijela och hjälpte henne säga vilken outfit som var rätt för henne då hon skulle ut och parta på Kafé deluxe idag. Egentligen skulle jag hängt med men jag hade för mycket att göra, plus att jag svängde hem till Nina och åt något tacos-aktigt som smakade supergott! Vi fettade oss med godis, té och jag köpte en supertorr donut.

Nu sitter jag här och bloggar, det väntade ni er inte va! Haha. Bilden nedanför är bilden jag skicka skicka till japanska ambassaden som de senare ska skicka till skolan jag ska gå på i Japan. Ser jag inte så totalt död ut haha? Verkligen ett framtvingat leende! Min mormors reaktion var "har du hört talas om det där med att le med ögonen?", KANSKE borde gjort det lite ja.


Vaniljté & honung makes my day!

Första pluggadagen år 2010 är idag! Jag sitter och förbereder lite argument som jag bör kunna använda till min TOK-uppsats.

Lite senare ska jag åka och hämta min vän Gabrijela på järnvägsstationen då hon kommer till Växjö idag. Anledningen är att hon har en så kallad "flyktingpackning" med sig, haha! Efter det bär det av till Nina en sista gång då hon åker till Stockholm i morgon. Det kommer ta lång tid innan vi ses igen och det är lite jobbigt för hon är ju min bästa vän :(

Hursomhelst bör jag fortsätta plugga nu, förresten vaniljté med honung gör susen! Dock hade det varit lite gott med cupcakes à la Ani, haha~ ♥

 

Livet är vitt, ibland

Jag vaknade klockan 10:00 idag utav att hårfrisörskan ringde, inte sådär jättepepp! Hursomhelst kommer det bli en smått hurtig dag idag; jag ska gymma med Nina vid klockan två. Innan dess ska jag uträtta flera ärenden som att hitta min TOK-bok, ta porträttbilder (måste skicka till Japanska ambassaden angående min visumsökning till Japan) och ta ut Ninas pengar jag är skyldig henne.

På något vis känns det skönt att ha mycket att göra, då tänker man betydligt mindre i vilket fall. En annan grej som kommer bli skön idag är att vi kommer sitta i bastun! Bastu = nada finnar! I like! I like!


En bild på Nina och mig tagen med hennes japanska mobilkamera!


Tillbaka från Stockholm

Jag glömde säga till er att jag skulle åka till Stockholm med min bästa vän Nina. Hursomhelst har jag varit där i fem dagar och kom hem i måndags! Dagarna i Stockholm bestod mestadels av shopping och degande framför den extremt stora projektorn som de har i hemmet. All degning och shopping har gjort mig riktigt osugen på skolan...


So You Think You Can Dance

...programmet som aldrig blir dåligt! Det spelar ingen roll hur många säsonger som kommer komma. Jag har redan en favorit - krumparen Russell Ferguson från Boston! ♥

Jag har aldrig riktigt följt ett program helt och hållet men jag ska redan nu skriva i min almenacka så jag minns och är bänkad framför TV:n varje tisdag och onsdag 21:55! (kanal 5)


I år är det ROSA som gäller!

Gott nytt år allihoppa~ 2010 ska bli en grymt år & jag känner på mig att det kommer bli det.
:)


RSS 2.0