Nervöst

I morgon går mitt tåg runt niotiden till Göteborg. Därifrån börjar en förhoppningsvis lyckad resa...

Önska mig lycka till alla,
jag har väntat så länge på att få se de igen.

Dir en grey

Kommande biofilmer

Bio är något av det bästa jag vet! Därför har jag kollat in vilka filmer som kommer till min biosalong i Växjö snart. Här är de filmer jag ser fram emot att se:


Titel: Harry Potter och halvblodsprinsen
Kommer ut: 15 juli

Trolldomsministeriets Cornelius Fudge har tvingats se sanningen i vitögat och bekräftar att Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn är tillbaka och värvar anhängare för att gripa makten. Harry Potters sjätte skolår vid Hogwarts skola för häxkonster och trolldom kantas av rädsla och varningar. Harry lyckas äntligen med sina lektioner i trolldryck tack vare anteckningar i den lärobok han lånat, som en gång tillhört någon som kallar sig "halvblodsprinsen". Samtidigt får han privatlektioner av Albus Dumbledore, som avslöjar hemligheten bakom Voldemorts odödliga själ.


Titel: Johnny Mad Dog
Kommer ut: 10 juli

15 åriga barnsoldaten Johnny och hans kumpaner driver vind för våg genom Liberias krigshärjade landskap. De mördar, våldtar och bränner allt i sin väg. Samtidigt försöker den unga Laokolé fly undan barnmilisen tillsammans med sin lillebror och handikappade far. Men Johnny ligger i hack i häl.


Titel: L.A gigolo
Kommer ut: 7 augusti


Man ser dem överallt i Hollywood, de snygga unga killarna med bruntonade muskulösa kroppar, läckra och sexiga. Helt bekymmerslöst hänger de runt inneklubbar och pooler, där de vackra och rika kvinnorna rör sig. Kvinnor som är beredda att släppa in en toy-boy i sina hem för lite het sex och med hopp om lite äkta kärlek. Killen i sin tur får sitt uppehälle fixat ett tag framåt. En win-win situation för bägge parter.

Nicki är just en sådan kille. Han berättar mer än gärna om sin värld och delar med sig av sina raggningsknep. När han träffar den vackra och framgångsrika Samantha blir hans liv snart mer komplicerat än han planerat. Att han samtidigt blir kär i en ung tjej utan pengar gör inte livet enklare precis.


Titel: Brustna omfamningar
Kommer ut:  14 augusti

Historien om förhållandet mellan en regissör och en skådespelerska, som är fast i ett destruktivt äktenskap med en mäktig och hänsynslös affärsman.


Titel: Gamer
Kommer ut: 4 september


Utspelar sig i en nära framtid, en tid då tankekontrollsteknologi har tagit samhället med storm. Människor kontrollerar andra människor i ett gigantiskt multiplayerspel över Internet. Den enstörige miljardären Ken Castle är skapare till den kontroversiella underhållningsformen Slayers - ett mäkta populärt spel som låter miljoner agera ut sina innersta lustar och fantasier online - framför en världspublik. Spelandet har utvecklats in i en ny, skrämmande dimension...tankekontroll...manipulation...människor som spelar med människor.

I centrum finns Kable, superstjärnan och kulthjälten från det ultrabrutala spelet Slayers. Kable styrs av Simon, en ung spelare med rockstjärnestatus, som fortsätter att trotsa oddsen och för Kable till seger varje vecka. Bortförd från sin familj, inburad och tvingad att strida mot sin vilja måste Kable - den moderna tidens Gladiator - överleva länge nog att kunna fly från spelet, frita sin familj, återfå sin identitet och rädda mänskligheten från Castles hänsynslösa teknologi.
Titel: Coco före Chanel
Kommer ut: 18 september

Bygger på L'irrégulière, biografin av Edmonde Charles-Roux, och berättar om modedesignerns tidiga liv. Porträttet av Coco Chanel visar en kvinna som kommer från ganska knappa omständigheter, som är självlärd och har en unik och exceptionell personlighet. En kvinna som kommit att bli en symbol för framgång och frihet, en kvinna som skapade den moderna kvinnan efter att först själv ha visat vägen.


Titel: Fame
Kommer ut: 9 oktober

I en omarbetning av den Oscarvinnande succéfilmen Fame, får vi följa en talangfull grupp av dansare, sångare, skådespelare och artister under de fyra år de går på New York City High School of Performing Arts. En skiftande och kreativ skola där elever från alla delar av samhället får chansen att leva ut sina drömmar och uppnå riktig och varaktig berömmelse... den sorten som kommer av talang, engagemang och hårt arbete.


Titel: 2012
Kommer ut: 20 november

En forskare öppnar en portal till ett parallellt universum och får kontakt med sin dubbelgångare i ett försök att stoppa jordens undergång som förutspåtts av Mayaindianerna. 2012 är enligt sägnen det år då jorden kommer drabbas av upprepade naturkatastrofer i form av vulkanutbrott, orkaner och smältande glaciärer.Titel: New Moon
Kommer ut: 20 november

Nu kommer uppföljaren till biosuccén Twilight, New Moon. När Bella har återhämtat sig från attacken från de onda vampyrerna firar hon sin födelsedag med sin pojvän, vampyren Edward och hans familj. Men under festen skadar sig Bella och blöder lite, varpå den nyaste vampyren i familjen - Jasper - inte kan hålla sitt begär tillbaka ...


Pocketböcker i sommar

Extrem PMS är vad denna dagen började med. Grymt. Hursomhelst började jag äntligen läsa Tablos "Pieces of You" och drack grönt té till det. Novellerna i boken är helt gripande på ett obeskrivligt vis. Jag har ännu inte läst ut hela boken men den kommer definitivt vara färdig ikväll - så uppslukad är jag!

Senaste veckan har jag samlat på mig en del pocketböcker som jag tänkte tipsa om här. Tyvärr vet jag inte om de är bra eller dåliga ännu, men det kommer jag vet i slutet av sommaren (ska bli bokmal #1!). Här är i alla fall de böcker jag köpt:


Titel: Min far hade en dröm
Förattare: Barack Obama

Denna har jag praktiskt taget velat läsa enda sen jag fick reda på vad den handlade om och jag blev direkt övertygad om att många av oss kommer kunna relatera till den.

"I Min far hade en dröm berättar Barack Obama djupt personligt om sin uppväxt i ett USA som fortfarande präglades av raslagar. Berättelsen tar sin början när Barack Obama får reda på att hans far, som han aldrig lärt känna, har dött i en bilolycka. Faderns plötsliga död får honom att reflektera över sitt liv och vad som gjort honom till den han är. När han reser till Kenya för att möta den afrikanska delen av sin familj blir det en omtumlande upplevelse som får honom att försona sig med sin bakgrund. Min far hade en dröm är en gripande skildring av en ung mans sökande efter sina rötter och en bok för alla som är intresserade av frågor om identitet, klass och ras."


Titel: Babes in Beijing
Författare: Rachel Dewoskin

Denna boken hittade jag på Skivan&boken i Växjö och det tog mig ett bra tag att köpa den faktiskt. Jag brukade bläddra genom bokhyllorna i hopp om att hitta en självbiografi om någon som bott i Japan och då fann jag denna. Inte det jag letade efter men den verkar väldigt bra, lyssna bara på recenssionen!

"Fast besluten att vidga sina vyer stiger tjugoettåriga Rachel DeWoskin ombord på ett flygplan som tar henne från New York till Beijing där ett jobb på en PR-byrå väntar. Innan Rachel vet ordet av utforskar hon inte bara den kinesiska kulturen utan bidrar också till att skapa den, i rollen som den sexiga, aggressiva och våghalsiga Jiexi; en av huvudpersonerna i den omåttligt populära TV-såpan Foreign Babes in Beijing. En självbiografisk skildring av det moderna Kina, som belyser ambivalensen, förvirringen och optimismen hos kineserna i det gigantiska moderniseringsprojektet."


Titel: Tidresenärens hustru
Författare: Audrey Niffenegger

Denna boken ser jag mest fram emot att läsa. Så fort jag hittade den på Akademibokhandeln och läste baksidan var jag fast besluten om att köpa den.

"Henry är en stilig, bohemisk bibliotekarie som älskar punkmusik. Clare är konstnär med en passion för storslagna pappersskulpturer och thaimat.

De möts för första gången när Clare är 6 år och Henry är 36 och gifter sig när Clare är 22 år och Henry 30. Det låter otroligt, men är sant. Henry lider nämligen av en genetisk åkomma som får honom att ofrivilligt resa i tiden. Plötsligt ställer hans genetiska klocka om sig och han kastas framåt eller bakåt i tiden. Och Clare kan inget annat än att vänta på hans återkomst.

Henrys tidsresor är en hemlighet som svetsar samman de älskande trots alla smärtsamma avsked. Kampen mot Henrys sjukdom blir en kamp för att hålla fast tiden, livet självt. Tidsresenärens hustru formar sig till en berättelse om ögonblickets skönhet såväl som dess skörhet. Det är en historia om separation och saknad, men också om en närvaro så stark att den spränger alla gränser."


Titel: Mandelkärnan
Författare: Inger Alfvén

Denna romanen hittade jag liggande på en träbänk hemma hos en av min mormors väninnor. När jag läste baksidan blev jag väldigt intresserad av innehållet och köpte därför den!

"Laura är tolv år gammal när hon tvingas lämna sin sjuka mor i Buenos Aires i Argentina och ensam flyga till sin morbror i Sverige. Hon haltar svårt sedan barndomen och ska få sitt ben opererat. Det är en främmande värld hon möter, och allt är inte som det påstås. Långsamt öppnar sig vidare perspektiv för henne: en bästa vän, den första kärleken, miljöengagemang, långresa i Sydostasien, läkarutbildning. En bild av en komplicerad far-dotter-relation växer fram. Först i vuxen ålder uppdagar hon hela sanningen och får en förklaring till den oförklarliga skräck för trappor som finns förborgad i hennes hjärnas mandelkärna. Om man är rädd för något som man inte borde vara rädd för finns det lagrat i mandelkärnan. Mandelkärnan är ett ord som är den svenska benämningen på centrum för det emotionella minnet i den mänskliga hjärnan."

Kram på er :)

audience KILLER LOOPJag är så jävla galen nu. Känner verkligen Dir en grey-pulsen. De kanske inte spelar audience KILLER LOOP, men gör det det så är hela publiken galen. Älskar det, älskar det, älskar det. Två års väntan och nu detta, äntligen.

Näsblod

Vaknade med näsblod idag. Jag har seriöst inte haft näsblod sen förra året. Ganska ironiskt att få näsblod när det enda jag gör dessa dagar är att titta på blodsugande vampyrer och dråpare, haha.

Snart åker jag till Dir en grey och snart kommer Nina hem! LÄNGTAR, uppdaterar en gång eller två till ikväll! Måste bara avsluta med den legendariska 2007-jagärsåhård-bilden. Jag kan inte få nog av hur fake den ser ut!

 

Quiet reflection

Varför är alla så egoistiska?
Varför är jag så egoistisk?

...Jag vet inte hur det är med er men Blondinbellas pojkvän skrämmer verkligen skiten ur mig...

Patriotism

Om det är något som jag tycker är ganska ovärt är extrem patriotism. Visst, det kan vara bra att ge sitt land lite cred då och då (speciellt ett bra land som Sverige). Men sådana här människor som går och bär runt på sitt hemlands flaggor överallt och hänger ut de här och var... VAD är det för mening?

Jag kan förstå att vissa människor är stolta över sina länder. Oftast hoppas jag att sådana människor inte är stolta över sina länder regeringar för de människor jag vet är extrema patrioter är oftast sådana vars länder fallit under korruption, förtryck, etc. Vad är det då att vara stolt över?

Många av er tycker säkert det är ganska meningslöst att jag skäller på extrema patrioter. Men seriöst. Är det inte extrem patriotism som får oss att dra oss längre ifrån våran gemensamma människoanda, är det inte extrem patriotism som är EN av anledningarna till varför krig uppstår? Ja, ibland frågar jag mig.

Jag är själv inte stolt över att vara från forna Jugoslavien och inte heller stolt över hur människor där nere har betett sig mot varandra. Men jag är stolt över folk som har hjärtat på rätta stället och inte bryr sig om landsgränser och undviker att vara patrioter.

Ravna ti je Jugoslavia.


Buffynerdy

"I'm in a band... a rockband... with Spike!"
- Buffy (säsong 2)

BÄSTA CITATET! HAHAHAHAHA

Oh the irony

Jag har fått sommarjobb på stadsbiblioteket. Min uppgift kommer vara att guida alla som pratar serbokratiska och då ska jag själv prata serbokratiska om konstverk etc.

Hur sjukt är inte det nu då? Nåja, cash is cash!

Sommarlov?

Solen lyser och här sitter jag som just blivit helt inne i Buffy-serien. Är småparanoid om att om jag går ut kommer jag dö (ni vet vampyrer solljus osv). Äe, man ska nog inte överträffa sig själv! Jag måste ändå ta mig ut ur huset för att gå till mormor och hitta bevis till min Internal assessment om Kinesiska kulturrevolutionen. Mitt liv äger...

I morgon ska jag cykla till körskolan för att göra körteoriprover. Jag måste skaffa körkort innan jag åker till Serbien och det betyder även att jag inte kan boka biljett tills jag fått mitt körkort. Sjukt jobbigt, det är liksom... det hänger på körkortet om jag ska träffa min pappa i sommar eller inte. Dessutom ser det inte så jävla ljust ut nu med tanke på att jag har hela fyra faser kvar, klarat en. Lova att heja på mig?


Ahjuste, Sarah Michelle Gellar är awsumest.


Radwimps


Min vän Rosa tipsade för ett tag sedan mig om Radwimps. Dessa bildades 2001 och spelar en sorts rockaktig musik med ett väldigt skönt sound. Det är liksom inte för rockigt och inte för sött heller, sommar rockigt kallar jag det! :)

Denna låten bör ni lyssna på, den är min favorit just nu:


...och kom ihåg att man inte alltid behöver förstå ett språk för att musiken ska vara bra!

Skönhetsprodukter

 
Den första är en duschkräm som luktar himmelskt gott & den andra är en slags duschpeeling som tar bort död hud och efter man använt den blir men jättelen! ♥
(båda är från the Body shop)


Seriöst BÄSTA ansiktsmasken! Den gör huden så himla len & man känner sig som en bebisrumpa i ansiktet! :) (köpt på H&M)


En jättebra sminkbok jag fick av Rosa i födelsedagspresent, tack så mycket Rosa! ♥

Albert.... Einstein?


By: http://www.asafhanuka.com

Gissa bajset! Skojar bara, haha. Vem är den riktige Einstein tror ni? ;)
(själv är jag bombsäker på att det är nummer 6!)

En såndär regnig torsdag

Jag köpte en riktigt snygg almenacka idag. Dessvärre ska jag inte använda den förrens nästa termin, men det är ju kul att starta upp lite! Gud, jag måste verkligen fota den och lite andra saker som jag varit för lat för. Lovar att denna bloggen ska innehålla fler bilder inom en snar framtid.

Förresten, funderar på att tipsa om mina favoritfotografer som jag hittat på flickr.com. Vore ni intresserade av att jag tipsar om de, eventuellt lägger upp en snygg bild som varje fotograf gjort?

Nu ska jag gå & titta på Buffy. Första gången jag ser den, första episoden! Hoppas den är bra :)


Bloggdesignen

Som ni ser har den fina designen som jag hade förut på min blogg försvunnit. Rättare sagt - jag har tagit bort den! Jag är en sådan person som gillar förändring och jag har stortrivts med min blogg tack vare dig Linda (http://juicybox.blogg.se) men jag är redo att hitta en ny design till min blogg.

Jag har bestämt mig för att leta efter några olika designs till bloggen, sedan får vi se vad som händer.
:)

Sommarplaner och deppigheter


Jag kan helt uppriktigt säga att jag längtar inte till sommarlovet som jag brukar göra. Varför? De största anledningarna är för att jag fortfarande kommer ha viktiga skolarbeten att göra. Dessa är då bland annat Extended Essay (en uppsats på 4000 ord) och min Internal assessment (2000 ord, tror jag). Inte nog med det har jag varit på latsidan när det gäller körteorin och körkortet... Jag har ännu inte klarat fas B och jag har hundra sidor kvar att läsa i boken. Uschamej, vad ska jag göra, det är så sjukt deprimerande, på riktigt. Inte nog med det borde jag verkligen öva till högskoleprovet som jag fick 0,6 på förra gången... Behöver 1,2 minst för att komma in på den linje jag vill gå.

Nog om de tråkiga sakerna jag ska göra på sommarlovet. Jag har faktiskt gjort en lista (på tyskalektionerna som är tråkigast i världen) på vad jag ska göra i sommar! ♥

x Dir en grey resa (Warsawa, Berlin, Göteborg) 23-29 juni
x TVXQ fanmeeting i Malmö
x Åka med Rosa till hennes farföräldrar i Stockholm en vecka
x Lära mig att tvätta
x Lära mig Rising Sun-dansen
x Äntligen lära mig hiragana & katakana till hundra procent
x Se Harry Potter 6 på bio!

Serier jag ska se i sommar;
- Buffy the vampire slayer
- One tree hill
- Gossip Girl
- Sex & the city
- Heroes, säsong 3

Böcker jag ska läsa i sommar;
- Twilight 3 och 4
- Harry Potter 4, 5 och 6
- En halv gul sol
- Otoriklanen böckerna, alla som kommit ut efter trean
- Kafka on the shore

Förutom det ska jag se tusen asiatiska dramor. Hell of a party dude? ♥
Na-chan, i sommar, hur gör vi?

Studenten & tivoli - samma sak?

Underbaaar dag! ♥

En av mina närmaste vänner tog studenten idag och jag var såklart där och gav henne blommor. Något som var mindre roligt var dock att hon tappade sin mobil, undrar om hon hittade den sen. En sådan sak får verkligen inte förstöra studenten för mig! Stackars.

När jag stod där och såg alla dessa vitklädda studenter springa ut och skrika, skratta och bara vara allmänt lyckliga så slog det mig - varför är alla så glada EGENTLIGEN? Jag förstår att det måste vara underbart att slippa gå på en skola man gått i 3 år, att man kan sova hur länge man vill på morgnarna, göra vad man vill etc. Men för de flesta av oss väntar oftast 3 års universitetsstudier och vissa andra kommer antagligen bli arbetslösa, varav även några kommer börja jobba. Detta är säkerligen en pessimistisk syn, men studenten känns verkligen bara som tillfällig lycka, precis som tivolin...


Heaven's postmanEn budbärare som en förmåga att resa mellan nutiden och livet efter döden. Shin Jae Joon var involverad i en olycka som fick honom att hamna i koma. Nu, har hans ande förmågan att åka fram och tillbaka mellan livet efter döden och den riktiga världen. Han träffar Jo Ha Na medan hon försöker att skicka ett brev till sin pojkvän. Hursomhelst är Ha Na den enda som kan se Jae Joon.

Gud vad jag längtar efter denna.

Bloggar jag följer

Eftersom jag gillar alla de bloggar jag följer så mycket så skulle jag gärna vilja tipsa er om dessa bloggar också! :)
(de ligger inte i någon speciell ordning)


http://kenzas.se, jag antar att de flesta av er känner till Kenza. Hon är en av de jag läser. Jag vet faktiskt egentligen inte varför, då jag inte har något som helst gemensamt med henne. Antar att det är kul att läsa att det gått bra för en tjej som är lika gammal som jag och som egentligen inte gjort något annat än... bloggat? :)


http://juicybox.blogg.se/, min kära vän Linda som bor i Värnamo. Bloggar om främst mode och sydostasiatisk musik. Hon är jättebra på att göra layouts också, det är hon som gjort min fina layout! :)


http://trippingsoul.blogspot.com, min vän Natalie måste såklart räknas in i listan. Tyvärr bloggar hon inte ofta, men när hon väl gör det blir det inlägg som inte liknar några andra - mycket bra språk och roliga/intressanta teman i de flesta fallen :)


http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.4551593, en söt tjej från Stockholm som har en riktigt rolig blogg. Hon bloggar mest om mode, Shanghai och hon flyttar faktiskt till Shanghai nu och jag är övertygad att det kommer bli ännu roligare att läsa hennes inlägg nu! :)


http://www.magnusbetner.com/dagboken/, Sveriges bästa komiker/pessimist, ingen mindre än Magnus Betnér! Man kan då aldrig få nog av han, varesig det är från en tv-rutan eller en datorskärm!


http://dontstealoursun.blogspot.com/, min andra vän Natalie som främst bloggar om sin vardag och även en hel del om japanska dramor :)


http://jaedze.blogg.se/, min otroligt snälla vän Dzenana som bloggar om lite allt möjligt - asiatiskt mode, tv-serier, asiatiska dramor, koreansk musik (främst DBSK/TVXQ) och sin egna vardag!


http://heygia.bubbleroom.se/, min vän från Stockholm vid namn Mathilda som bloggar väldigt mycket om sin vardag och... ja, det är väldigt random inlägg som oftast är väldigt söta. En tjej med mycket självdistans och sjuk humor, I like! :)


http://foki.blogg.se, också en numera välkänd blogg. Foki bloggar mycket om sin vardag, naglar, japanskt mode, tuffa prylar och hårprodukter! Riktigt kul blogg, faktiskt.


http://estailo.blogg.se/, en tjej med en störtskön blogg! Ptja, om man frågar henne själv skulle hon säga att hon bloggar om - Sneakers, sneakers, musik, sneakers, dans, sneakers, adidas, sneakers, sneakers, sneakers, musik och sneakers!

Det var alla bloggarna!
Hade det inte varit för kära bloglovin' hade jag antagligen dött, haha.

All about Lily Chou-Chou

The ether sets you free
Bara 18 dagar kvar till Dir en grey i Polen.

Russian Red

http://www.myspace.com/russianready,
en brud från Spanien som gör så stört skön musik. Jag brukar inte ens gilla indie-aktig musik, men detta är bara så sommarsött att jag inte vill annat än sprina på gröna ängar och le tills jag får ont i kinderna.


Fredag, utgång etc.

Jag har varit väldigt produktiv de senaste dagarna måste jag säga - inte minst faktumet att jag förtidröstat! :)

Igår var jag för första gången på en nattklubb - Kafe deluxe. Ptja... vad ska jag säga. Det var väl kanske inte min typ av ställe. Jag gillade inte musiken (blandat, mest retro & svensk indie) och när jag går ut och vill dansa föredrar jag faktiskt r&b och liknande. Nåja, mitt sällskap Anna och Marta var i alla fall jättenice och jag köpte två goda drinkar. En av de hette Vanilla Sky och den är nog seriöst det godaste jag druckit i mitt liv. Tror det var en blandning mellan vaniljvodka och någon citron/lime. Mys!

Idag har jag mest städat med mormor och ikväll ska vi väl mysa, titta på tv och äta majskolv. Jag ska även baka pannkakor! :)

Förresten, jag fick tillbaka min historiamock på paper 1 och jag fick en 7:a! Inte nog med det fick jag även en 7:a på IOCn. Så otroligt lycklig blev jag, det gjorde seriöst hela min fredag ♥

Hoppas ni får en trevlig lördagkväll!

Tråkig dag

Min blogg är verkligen inte det minsta rolig nuförtiden. Förlåt mig kära läsare, jag har nog aldrig riktigt haft glöden... Får väl hoppas att det tänder till i fingrarna under sommaren!

Nu ska jag snart åka bil till Alvesta och fixa ett VISA-kort med min mormor. Skumt nog har mitt studiebidrag inte kommit denna veckan... Måste kolla upp det. Jag hämtade förresten mitt röstkort igår! Vuxenpoäng, wohooo.

I morgon gäller det! Då ska jag ha min svenska IOC. Där jag ska analysera en dikt muntligt inför min svenskalärare och det ska spelas in och betygsättas, eventuellt skickas till IB. Önska mig lycka till! ♥


Promoe - Papper


Min vän Hateff tipsade mig om denna låten. Jag brukar avsky svensk rap etc. Men just denna låten och dess lyrik, lyssna säger bara jag bara!

Solig dag och myspys ♥

Det har hänt massa grejer på bara denna enda dag.

Fikat på Skåres var hur mysigt som helst. Dock köpte jag en jättestor chokladmuffin med eurocreme som var lite för mycket för mig, jag tryckte dock i hela tillsist. Det är antagligen därför som jag mår lite illa just nu... Under fikat ringde en tjej från kommunen för att berätta för mig att jag fått sommarjobb i tre veckor på ett dagis. Dessvärre visade det sig att jag inte kan just en hel vecka där då jag är borta och ser Dir en grey lite här och var i Europa. Verkligen synd, men inget kommer för Dir en grey!

Eftersom jag nyligen fyllde år fick jag O KONSERTEN av Dzenana, Kiki & Mandy! HUR SNÄLLT ÄR INTE DET LIKSOM? Jag blev så sjukt lycklig. Min mamma kommer också att bli skitglad när hon får syn på den, t.o.m hon älskar den haha! Tack så jättemycket tjejer, så himla gulligt av er~ ♥

Efter fikat gick jag och Dzenana och handlade lite. Solen stekte något otroligt idag så jag köpte en solskyddskräm med faktor 10, schampo och balsam som gav extra volym och en ögonfransböjare. Jag har seriöst köpte minst fyra och tappat bort alla, denna ska jag bannemig inte tappa bort! :)

Nedaför har jag valt att ladda upp diverse bilder som jag tidigare glömt. Ingen specifik ordning.


Leo & David kom tidigare till min födelsedagsfest och David fixade drinkarna!
(idag fyller förresten Leo år, grattis på din 18-årsdag gubben! ♥)


Ida, Timi & Amanda posar förfullt... :)


Dansen House på dansuppvisningen i lördag, jag är till höger. Hahaha!


Första synen på morgonen!

Twilight: New Moon trailer!

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD


SNACKA OM ATT JAG LÄNGTAR!
Jag är fortfarande på tredje boken & segar ordentligt med den. Man vill ju ha något att läsa på tills filmen kommer ut. Tror dock den ryker ganska fort efter att jag sett denna trailern och kommit in i "the Twilight mood"-igen.

Födelsedagshelg

De senaste dagarna har varit helt underbara ♥

I lördags var det min födelsedag och dansuppvisning. Allt gick helt underbart bra, jag råkade tappa bort mig på Housen i början men sedan gick det som smort - fint väder, roliga människor & min födelsedag! Detta är nog den bästa födelsedagen jag någonsin haft.

Mot kvällen gick jag, mormor, morfar och Rosa till PM (jättedyr och najs restaurang i Växjö) och mormor bjöd oss. Efter det sov Rosa över hemma hos mig! Vi drack en hel del té, sjöng massa Elvis på sing star, började titta på en Matsujun film där han är kär i sin syster. Dock däckade vi ganska hårt redan vid halv ett... Men mys var det!

TACK SÅ MYCKET ALLA SOM GRATTADE MIG!
Ni gjorde min födelsedag ännu bättre! ♥

Nu ska jag snart gå till Skåres för att fika med Dzenana, Kicki, Mandy & Rosa.
Ptjaaao, ska blogga bättre och mer, fler bilder osv, lovar! :)

RSS 2.0