Jag liknar Emma Watson?

Jag är medlem på en sida för internationella brevvänner och chatkompisar och enda sedan jag la upp bilden nedanför har folk fått för sig att jag liknar Emma Watson!? Ingen har någonsin sagt att jag liknar någon och om jag själv får välja så är Emma Watson den sista kända personen jag liknar, haha!


Emma Watson?


Jag?

SKULLE INTE TRO DET VA, hon är jättesöt dock! ♥

I better KEEP ON WALKING


 

Jag har börjat gilla skum musik, så är det bara. Igår tittade jag inte på melodifestivalen men så fort jag loggade in på facebook kändes det som att hälften av mina vänner hade kärleksförklaringar till Salem Al Fakirs låt "Keep on walking" som var med i Melodifestivalen. Därför bestämde jag mig för att kolla upp den och nu sitter jag här och loopar den. Detta händer ju bara inte! Men jag är fast!

VAD ÄR DETTA?

ps.
känns som att bilden i mitten verkligen talar till mig

Just nu önskar jag att...


...jag hade flera hundra snygga och färgglada sneakers.

Seriöst, jag kommer börja samla på sneakers en vacker dag när jag blir miljonär! Nu är det helt enkelt för dyrt att köpa (och ändå handlar jag, haha).

Kom nyss hem från skolan och ska snart börja plugga, har en hel del uppsatser att ändra och sedan två att skriva. Nog om det, just nu vill jag bara ha sommar, bikinikropp & en massa SOL ♥

exodus '04

Högst upp på önskelistan;
en blogg där man kan ladda upp stora bilder!

Förlåt.


(Jag & Nina, hemma hos Alex på nyårsafton)

Dåligaste uppdateraren #1, men vänta på mig - jag är på g! ♥

RSS 2.0