Sushi på Universitetet

Jag ska strax sticka till Teleborg och då till Universitetet och laga sushi med Ichiban! ♥ Först måste jag dock dricka upp mitt sakura blossom té som jag fick av Nina, tack tack! Påtal om Nina - hon flyttar till Stockholm i morgon. Fett sorgligt men vi lär nog ses varje gång hon kommer tillbaka någon helg så helt ledsen är jag la ändå inte.

Vädret har verkligen varit på vår sida idag och jag tog mig en trettio minuters joggingtur, SJUKT STÖRT SKÖNT. Första tjugo minuterna kändes det som att jag skulle kunna hålla på föralltid... sen slog verkligheten till.

Mamma möblerar om lite så jag ska få det stora rummet igen. Vi kan aldrig bli nöjda alltså.


Kommentarer
Postat av: Anonymhejsan!

Okej,förlåt för detta späm...Men jag vill tipsa dig om en blogg som heter http://jjuno.blogg.se

Det är inte bloggaren som skickat detta,utan en läsare..Och varför jag gör det,är för att jag älskar den bloggen.Det är en vettigaste,viktigaste & bästa bloggen jag läst.Hon skriver om självförtroende .Om en människa ska funka,så behövs självförtroende .Det är a-o i livet.

Hon skriver allt ifrån hur du blir säkrare med killar,till hur du kan stärka din kompis självförtroende .Hon kommer också ha intervjuer med några läsare,som varit mobbade eller haft anorexia..Gör som du vill,men du vet precis lika bra som jag att en sån hära blogg behövs,så det är ett vettigt beslut att besöka den.Tjejen som skriver den är värd en stjärna på blogghimmlen.Tack för mig( http://jjuno.blogg.se )

2009-08-22 @ 23:53:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0