Kommande biofilmer

Bio är något av det bästa jag vet! Därför har jag kollat in vilka filmer som kommer till min biosalong i Växjö snart. Här är de filmer jag ser fram emot att se:


Titel: Harry Potter och halvblodsprinsen
Kommer ut: 15 juli

Trolldomsministeriets Cornelius Fudge har tvingats se sanningen i vitögat och bekräftar att Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn är tillbaka och värvar anhängare för att gripa makten. Harry Potters sjätte skolår vid Hogwarts skola för häxkonster och trolldom kantas av rädsla och varningar. Harry lyckas äntligen med sina lektioner i trolldryck tack vare anteckningar i den lärobok han lånat, som en gång tillhört någon som kallar sig "halvblodsprinsen". Samtidigt får han privatlektioner av Albus Dumbledore, som avslöjar hemligheten bakom Voldemorts odödliga själ.


Titel: Johnny Mad Dog
Kommer ut: 10 juli

15 åriga barnsoldaten Johnny och hans kumpaner driver vind för våg genom Liberias krigshärjade landskap. De mördar, våldtar och bränner allt i sin väg. Samtidigt försöker den unga Laokolé fly undan barnmilisen tillsammans med sin lillebror och handikappade far. Men Johnny ligger i hack i häl.


Titel: L.A gigolo
Kommer ut: 7 augusti


Man ser dem överallt i Hollywood, de snygga unga killarna med bruntonade muskulösa kroppar, läckra och sexiga. Helt bekymmerslöst hänger de runt inneklubbar och pooler, där de vackra och rika kvinnorna rör sig. Kvinnor som är beredda att släppa in en toy-boy i sina hem för lite het sex och med hopp om lite äkta kärlek. Killen i sin tur får sitt uppehälle fixat ett tag framåt. En win-win situation för bägge parter.

Nicki är just en sådan kille. Han berättar mer än gärna om sin värld och delar med sig av sina raggningsknep. När han träffar den vackra och framgångsrika Samantha blir hans liv snart mer komplicerat än han planerat. Att han samtidigt blir kär i en ung tjej utan pengar gör inte livet enklare precis.


Titel: Brustna omfamningar
Kommer ut:  14 augusti

Historien om förhållandet mellan en regissör och en skådespelerska, som är fast i ett destruktivt äktenskap med en mäktig och hänsynslös affärsman.


Titel: Gamer
Kommer ut: 4 september


Utspelar sig i en nära framtid, en tid då tankekontrollsteknologi har tagit samhället med storm. Människor kontrollerar andra människor i ett gigantiskt multiplayerspel över Internet. Den enstörige miljardären Ken Castle är skapare till den kontroversiella underhållningsformen Slayers - ett mäkta populärt spel som låter miljoner agera ut sina innersta lustar och fantasier online - framför en världspublik. Spelandet har utvecklats in i en ny, skrämmande dimension...tankekontroll...manipulation...människor som spelar med människor.

I centrum finns Kable, superstjärnan och kulthjälten från det ultrabrutala spelet Slayers. Kable styrs av Simon, en ung spelare med rockstjärnestatus, som fortsätter att trotsa oddsen och för Kable till seger varje vecka. Bortförd från sin familj, inburad och tvingad att strida mot sin vilja måste Kable - den moderna tidens Gladiator - överleva länge nog att kunna fly från spelet, frita sin familj, återfå sin identitet och rädda mänskligheten från Castles hänsynslösa teknologi.




Titel: Coco före Chanel
Kommer ut: 18 september

Bygger på L'irrégulière, biografin av Edmonde Charles-Roux, och berättar om modedesignerns tidiga liv. Porträttet av Coco Chanel visar en kvinna som kommer från ganska knappa omständigheter, som är självlärd och har en unik och exceptionell personlighet. En kvinna som kommit att bli en symbol för framgång och frihet, en kvinna som skapade den moderna kvinnan efter att först själv ha visat vägen.


Titel: Fame
Kommer ut: 9 oktober

I en omarbetning av den Oscarvinnande succéfilmen Fame, får vi följa en talangfull grupp av dansare, sångare, skådespelare och artister under de fyra år de går på New York City High School of Performing Arts. En skiftande och kreativ skola där elever från alla delar av samhället får chansen att leva ut sina drömmar och uppnå riktig och varaktig berömmelse... den sorten som kommer av talang, engagemang och hårt arbete.


Titel: 2012
Kommer ut: 20 november

En forskare öppnar en portal till ett parallellt universum och får kontakt med sin dubbelgångare i ett försök att stoppa jordens undergång som förutspåtts av Mayaindianerna. 2012 är enligt sägnen det år då jorden kommer drabbas av upprepade naturkatastrofer i form av vulkanutbrott, orkaner och smältande glaciärer.



Titel: New Moon
Kommer ut: 20 november

Nu kommer uppföljaren till biosuccén Twilight, New Moon. När Bella har återhämtat sig från attacken från de onda vampyrerna firar hon sin födelsedag med sin pojvän, vampyren Edward och hans familj. Men under festen skadar sig Bella och blöder lite, varpå den nyaste vampyren i familjen - Jasper - inte kan hålla sitt begär tillbaka ...


Kommentarer
Postat av: Linda

Åh vad många bra filmer! :D Ser också verkligen fram emot Harry Potter och New Moon! Kanske 2012 också, även om den skrämmer vettet ur mig! :O ♥

2009-06-21 @ 14:09:50
URL: http://juicybox.blogg.se/
Postat av: Nayu

Håller med både dig och Linda, jag ser framemot Harry Potter och New moon! Och Coco Chanel också. Jag älskar Audrey Tautou. New moon du och jag i gbg (om du har råd tid möjlighet) ?<3

2009-06-21 @ 17:58:15
URL: http://dontstealoursun.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0